Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obecná intenzivní francouzština - Začátečníci

18. 1. 2019

10 týdnů : 

16 h  (1x týdně 60 minut, tj. 4/3 vyučovací hodiny)

Velikost skupiny : 3 osoby

Kurz probíhá jako intenzivní výcvik v psaní a ústí komunikaci ve francouzštině. Program kurzu je vystavěn podle seznamu dovedností ze Společného evropského referenčního rámce, modifikován bude podle konkrétních potřeb žáků. Kurz se opírá o učebnice Nouveau Sans Fronti ères a další autentické materiály. Vyučovací metoda se zaměřuje na intenzivní a extenzivní opakování obsahu v komunikativních situacích.

Cílem kurzu je pomáhat žákům dosáhnout co nejrychleji základní gramotnosti  ve francouzštině, aby  se mohl  orientovat jak v ústní tak v písemné  komunikaci odpovídající úrovni A1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Kurz je zaměřen na rozvoj jazykových dovedností, tj. porozumění textu, poslechu, psaní a mluvení na úrovni A1. Výuka bude probíhat podle autentických a pedagogických materiálů jako základ k zapamatování si jazykového obsahu materiálu pří intenzivním a extenzivním opakování a pří reálných komunikativních situacích a dalších společných aktivitách vhodných pro zesílení kognitivní strategie k učení cizího jazyka.

Kontakt a přihláška :

jerome.boyon@gmail.com

JBKomix, s.r.o

Úhrada na účet:

192851378 / 0300

IBAN: CZ 02 0300 0000 000 1 9285 1378

SWIFT: CEKOCZPP

***

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář